logo bona, menajera, ingrijire batrani |Acceda
Pagina de start | Acceda Consulting
Despre noi | Acceda Consulting
Bona-Bone-Babysitter-Babysitting | Acceda Consulting
Menajera-Menajere-Menaj-Curatenie | Acceda Consulting
Ingrijire varstnici-batrani-bolnavi|Acceda Consulting
Oferta  | Acceda Consulting
Oportunitati de angajare;Posturi bona menajera ingrijire batrani| Acceda Consulting
Contact  | Acceda Consulting
Acceda Consulting
slogan bona, menajera, ingrijire batrani
meniu bona, menajera, ingrijire batrani

 

 

  • Recrutati-va singuri in mod profesionist bona, menajera, persoana ingrijire batrani.
  • Discutati direct cu familia angajatoare pentru un post de bona / menajera / ingrijire batrani.
Prima solutie in recrutare bona / menajera / ingrijire batrani: www.bonamenajbatrani.ro

Oferta pentru candidati


Prin noi va puteti gasi un loc de munca de bona / menajera / ingrijire batrani FARA SA PLATITI NICIO TAXA SI NICIUN COMISION.Oportunitati de angajare - bona, menajera, ingrijire batrani la domiciliuAsteptam candidatura dumneavoastra pentru un post/loc de munca de bona-babysitter / menajera / ingrijire batrani (bolnavi) la domiciliu.


Oferte de munca

- Bona pentru copil de 9 luni, zona Colentina, program 9-10h/zi. Cerinte: pana in 60 ani, experienta ca bona, nefumatoare, comunicativa. Salariu 1400 lei.

- Bona, copil 1 an, program 10h/zi, zona Gara de Nord. Cerinte: 40 - 60 ani, vorbitoare de limba franceza, nefumatoare. Salariu 2000 lei.

- Bona, copil 10 luni, zona Domnesti, program 8-16, fara menaj. Cerinte: persoana curata, 35-60 ani, calma, echilibrata. Salariu 1500 lei.


- Menajera, 8h/zi, zona Baneasa, intr-o institutie. Cerinte: experienta, 25-55 ani, harnica. Salariu: 1200-1300.


- Ingrijire batrana deplasabila cu bastonul, sector Nicolae Grigorescu, program 9-13, 17-19. Salariu: 1200 RON.

- Ingrijire batrani, intern unul cu fractura de femur, celalalt deplasabil, zona sect 4, 2 weekend-uri libere/luna. Salariu: 2000 lei.

- Ingrijire batrana, intern cu Alzheimer, accidente vasculare cerebrale multimple, greu deplasabila, zona sect 4, toate weekend-urile libere/luna. Salariu: 1400 lei.

- Ingrijire batran, intern cu operatie la coloana, deplasabil cu bastonul, zona Domeni, 2 saptamani lucrate / 2 saptamani libere/luna. Salariu: 1000 lei.

- Ingrijire batrana cu fractura de femur, imobilizata la pat, zona Hala Traian, program 8-18/19. Salariu: 1300 - 1400 RON.

- Ingrijire batrana cu fractura de femur, imobilizata la pat, zona Drumul Taberei, program 14-17. Salariu: 400 RON.

- Ingrijire batran cu diabet, insulino-dependent, mana dreapta paralizata, deplasabil, 3 drumuri/zi, zona Fizicienilor. Salariu: 1000 RON.

- Ingrijire batrana intern cu fractura de femur, deplasabila cu cadrul, zona Mosilor, batrana blajina, intelegatoare, intelectuala. Salariu: 1000 RON.

- Ingrijire batran cu Alzheimer, deplasabili, zona Obor, program 11-14. Salariu: 500 RON.Avantajele parteneriatului cu noi - Oferta noastra

- Acces la locuri de munca de bona / menajera / ingrijire batrani cu salarii avantajoase

- Gratuitate
La noi veti beneficia de gasirea unui loc de munca de bona / menajera / ingrijire batrani gratuit, fara costuri, FARA NICI UN FEL DE COMISIOANE, nici la inceputul activitatii, nici dupa o luna de munca, niciodata.

- Respect
La noi veti beneficia intotdeauna de cel mai bun tratament posibil. Noi consideram ca este natural sa apreciem fiinta umana in sine si sa respectam Omul din fiecare dintre noi. Asadar la noi veti gasi in primul rand respect.

- Ajutor
poza angajare bona, menajera Rapiditate in gasirea unui loc de munca de bona / menajera / ingrijire batrani;

Proceduri simplificate, fara nici o cerinta in plus fata de cele strict ale angajatorului;

Selectie a ofertelor de munca de bona / menajera / ingrijire batrani in functie de cerintele si dorintele dumneavoastra. Noi va ajutam sa va selectati familia potrivita pentru dumneavoastra.

Veti beneficia de suportul si de implicarea noastra in relationarea cu familia si in desfasurarea activitatii in familie si dupa acceptarea pozitiei in familie.
Cerintele noastre

Noi nu va solicitam nici un fel de comisioane pentru faptul ca va ajutam sa va gasiti un loc de munca de bona / menajera / ingrijire batrani pe masura dorintelor dumneavoastra dar in schimbul acestui ajutor va cerem:

- sa dati dovada de seriozitate;

- sa puteti oferi maturitate, experienta de viata, putere de munca;

- sa aveti cerinte realiste, la nivelul ofertelor de locuri de munca de personal casnic (bona / menajera / ingrijire batrani);

- sa fiti intr-adevar interesata de un post de munca pe termen lung in domeniul personalului casnic (de bona / menajera / ingrijire batrani).In cazul in care puteti indeplini aceste cerinte va asteptam sa ne contactati.Formular de contact

Nume, Prenume:
E-mail:
Telefon:
Zona/Adresa:
Varsta Dv.:
Locuri de munca anterioare:
Program de lucru dorit:
Postul dorit:

Angajare pe posturi de bona, menajera, ingrijire batrani-bolnavi la domiciliu


Sperantele pot deveni realitate!


Accesati si site-ul de recrutare personal casnic WWW.BonaMenajBatrani.ro - Prima solutie in recrutarea pentru posturi de bona, menajera, ingrijire batrani.ACCEDA ESTE O FIRMA ACREDITATA CA FURNIZOR DE SERVICII DE MEDIERE A MUNCII PE PIATA INTERNA.

Pagina de start | Despre noi | Babysitting | Menaj | Ingrijire varstnici | Oferta | Oportunitati angajare | Contact | Protectia datelor

© 2006-2012. Toate drepturile rezervate. Bona babysitter-babysitting Menajera Ingrijire batrani (ingrijire varstnici) la domiciliu. Oportunitati de angajare, Bucuresti.

Parteneri: BonaMenajBatrani.ro - Prima solutie in recrutarea de candidati pentru posturi de bona, menajera, ingrijire batrani la domiciliu.

start bona, menajera, ingrijire batrani contact bona, menajera, ingrijire batrani