logo bona, menajera, ingrijire batrani |Acceda
Pagina de start | Acceda Consulting
Despre noi | Acceda Consulting
Bona-Bone-Babysitter-Babysitting | Acceda Consulting
Menajera-Menajere-Menaj-Curatenie | Acceda Consulting
Ingrijire varstnici-batrani-bolnavi|Acceda Consulting
Oferta  | Acceda Consulting
Oportunitati de angajare;Posturi bona menajera ingrijire batrani| Acceda Consulting
Contact  | Acceda Consulting
Acceda Consulting
slogan bona, menajera, ingrijire batrani
meniu bona, menajera, ingrijire batrani

 

 

  • Recrutati-va singuri in mod profesionist bona, menajera, persoana ingrijire batrani.
  • Discutati direct cu familia angajatoare pentru un post de bona / menajera / ingrijire batrani.
Prima solutie in recrutare bona / menajera / ingrijire batrani: www.bonamenajbatrani.ro

Oferta pentru candidati


Prin noi va puteti gasi un loc de munca de bona / menajera / ingrijire batrani FARA SA PLATITI NICIO TAXA SI NICIUN COMISION.Oportunitati de angajare - bona, menajera, ingrijire batrani la domiciliuAsteptam candidatura dumneavoastra pentru un post/loc de munca de bona-babysitter / menajera / ingrijire batrani (bolnavi) la domiciliu.


Oferte de munca

- Bona interna pentru copil de 2 ani, iar de la 17.30 / 18 sa puna masa si unui baiat - 6 ani si fetita 12 ani dupa ce vin de la gradinita / scoala . Cerinte: cu minim experienta cresterii copiilor proprii, intre 30-55 ani, activa, cu initiativa, iubitoare de copii, ingrijita, curata. Salariu: 2500 - 3000 lei/luna.

- Bona, copil 7 luni, program 8.30 - 18.30, zona Pipera. Cerinte: 40 - 57 ani, experienta, recomandari, nefumatoare. Salariu 2000 lei.- Menajera, 8h/zi, zona Floreasca, vila (p+e). Cerinte: experienta, recomandari, 25-55 ani, harnica. Salariu: 2000 lei / luna.

- Menajera interna, intr-o vila (p+e+m). Cerinte: curata, iubitoare de animale, in putere, harnica. Salariu: 2500 lei / luna.- Ingrijire batrana, 2 weekend-uri/luna, intern. Batrana e bolnava de cancer, partial deplasabila, zona centrala. Salariu: 250 RON/weekend.

- Ingrijire batrana, intern bolnava de cancer, metastaza, zona sect 4, 2 weekend-uri libere/luna. Salariu: 2000 - 2200 lei/luna.

- Ingrijire batrana, intern deplasabila, fara probleme particulare de sanatate, zona la tara, la 50 km de Bucuresti, pe DN1, jud. Prahova, 2 weekend-uri libere/luna. Salariu: 1500 lei/luna.

- Ingrijire batran, intern cu operatie la stomac, care are nevoie de ajutor sa se ridice/aseze, se foloseste toaleta mobila, 2 weekend-uri libere/luna. Salariu: 2000 lei.

- Ingrijire batran doar de Revelion cu accident vascular cerebral, deplasabil cu ajutor, zona Balta Alba, program intern intre zilele 30.12.2015 - 04.01.2016. Salariu: 150 lei / ziua de 24 ore.

- Ingrijire batrana, 2 saptamani/luna, intern - 2 saptamani/luna, liber cu accident vascular cerebral, imobilizata la pat, zona centrala. Salariu: 1200 RON / 2 saptamani .

- Ingrijire batran cu Alzheimer, deplasabil, fara pampers, care mananca, se imbraca, se spala singur, zona Militari, program luni-vineri: 10-18, si 2 weekend-uri / luna. Salariu: 1800 - 2000 RON/luna.Avantajele parteneriatului cu noi - Oferta noastra

- Acces la locuri de munca de bona / menajera / ingrijire batrani cu salarii avantajoase

- Gratuitate
La noi veti beneficia de gasirea unui loc de munca de bona / menajera / ingrijire batrani gratuit, fara costuri, FARA NICI UN FEL DE COMISIOANE, nici la inceputul activitatii, nici dupa o luna de munca, niciodata.

- Respect
La noi veti beneficia intotdeauna de cel mai bun tratament posibil. Noi consideram ca este natural sa apreciem fiinta umana in sine si sa respectam Omul din fiecare dintre noi. Asadar la noi veti gasi in primul rand respect.

- Ajutor
poza angajare bona, menajera Rapiditate in gasirea unui loc de munca de bona / menajera / ingrijire batrani;

Proceduri simplificate, fara nici o cerinta in plus fata de cele strict ale angajatorului;

Selectie a ofertelor de munca de bona / menajera / ingrijire batrani in functie de cerintele si dorintele dumneavoastra. Noi va ajutam sa va selectati familia potrivita pentru dumneavoastra.

Veti beneficia de suportul si de implicarea noastra in relationarea cu familia si in desfasurarea activitatii in familie si dupa acceptarea pozitiei in familie.
Cerintele noastre

Noi nu va solicitam nici un fel de comisioane pentru faptul ca va ajutam sa va gasiti un loc de munca de bona / menajera / ingrijire batrani pe masura dorintelor dumneavoastra dar in schimbul acestui ajutor va cerem:

- sa dati dovada de seriozitate;

- sa puteti oferi maturitate, experienta de viata, putere de munca;

- sa aveti cerinte realiste, la nivelul ofertelor de locuri de munca de personal casnic (bona / menajera / ingrijire batrani);

- sa fiti intr-adevar interesata de un post de munca pe termen lung in domeniul personalului casnic (de bona / menajera / ingrijire batrani).In cazul in care puteti indeplini aceste cerinte va asteptam sa ne contactati.Formular de contact

Nume, Prenume:
E-mail:
Telefon:
Zona/Adresa:
Varsta Dv.:
Locuri de munca anterioare:
Program de lucru dorit:
Postul dorit:

Angajare pe posturi de bona, menajera, ingrijire batrani-bolnavi la domiciliu


Sperantele pot deveni realitate!


Accesati si site-ul de recrutare personal casnic WWW.BonaMenajBatrani.ro - Prima solutie in recrutarea pentru posturi de bona, menajera, ingrijire batrani.ACCEDA ESTE O FIRMA ACREDITATA CA FURNIZOR DE SERVICII DE MEDIERE A MUNCII PE PIATA INTERNA.

Pagina de start | Despre noi | Babysitting | Menaj | Ingrijire varstnici | Oferta | Oportunitati angajare | Contact | Protectia datelor

© 2006-2018. Toate drepturile rezervate. Bona babysitter-babysitting Menajera Ingrijire batrani (ingrijire varstnici) la domiciliu. Oportunitati de angajare, Bucuresti.

Parteneri: BonaMenajBatrani.ro - Prima solutie in recrutarea de candidati pentru posturi de bona, menajera, ingrijire batrani la domiciliu.

Parteneri: www.ohmics.com/projects - Semnalizare Inteligenta de Franare; protejare la scaderea vitezei motocicletelor / bicicletelor fara actionarea franei.

start bona, menajera, ingrijire batrani contact bona, menajera, ingrijire batrani