logo bona, menajera, ingrijire batrani |Acceda
Pagina de start | Acceda Consulting
Despre noi | Acceda Consulting
Bona-Bone-Babysitter-Babysitting | Acceda Consulting
Menajera-Menajere-Menaj-Curatenie | Acceda Consulting
Ingrijire varstnici-batrani-bolnavi|Acceda Consulting
Oferta  | Acceda Consulting
Oportunitati de angajare;Posturi bona menajera ingrijire batrani| Acceda Consulting
Contact  | Acceda Consulting
Acceda Consulting
slogan bona, menajera, ingrijire batrani
meniu bona, menajera, ingrijire batrani

 

 

  • Recrutati-va singuri in mod profesionist bona, menajera, persoana ingrijire batrani.
  • Discutati direct cu familia angajatoare pentru un post de bona / menajera / ingrijire batrani.
Prima solutie in recrutare bona / menajera / ingrijire batrani: www.bonamenajbatrani.ro

Oferta pentru candidati


Prin noi va puteti gasi un loc de munca de bona / menajera / ingrijire batrani FARA SA PLATITI NICIO TAXA SI NICIUN COMISION.Oportunitati de angajare - bona, menajera, ingrijire batrani la domiciliuAsteptam candidatura dumneavoastra pentru un post/loc de munca de bona-babysitter / menajera / ingrijire batrani (bolnavi) la domiciliu.


Oferte de munca

- Bona pentru copil de 3 ani cu care trebuie sa vorbeasca doar in engleza, zona centrala, program 10-15. Cerinte: persoana foarte buna cunoscatoare a limbii engleze, de preferat tanara, vesela, jucausa. Salariu negociabil.

- Bona interna, copil 2 luni, 4 zile libere/luna. Cerinte: 40 - 60 ani, experienta ca bona / in pediatrie, cu bun simt, nefumatoare. Salariu 1000 EURO.

- Bona interna, care sa aiba grija impreuna cu o alta bona interna de 2 gemeni de 3 luni, 4 zile libere/luna. Cerinte: 40 - 50 ani, experienta ca bona sau persoana cu studii superioare si cu mult suflet, sanatoasa, nefumatoare. Salariu 500-600 EURO.

- Bona interna, copil nou-nascut, 2 weekend-uri libere/luna. Cerinte: persoana peste 40 ani, nefumatoare, cu experienta cresterii recente a unui copil nou-nascut. Salariu 1500-1800 RON.

- Bona, copil 6 ani, zona Unirii, program 16-20, 3 sambete/luna 8.30-15.30. Cerinte: persoana educata, 35-45 ani, calma, echilibrata. Salariu negociabil.


- Menajera, 8h/zi sau interna, zona Corbeanca. Atributii: curatenie, spalat, calcat, gatit. Cerinte: experienta pe un post similar, 30-49 ani, de incredere. Salariu: 400 EURO.

- Menajera, 9h/zi, pt vila zona Pipera. Atributii: curatenie, calcat, spalat. Cerinte: experienta, max 47 ani, corecta, curata, cinstita. Salariu: 1500 RON.

- Menajera, 9h/zi sau interna, zona centrala. Atributii: curatenie, spalat, calcat, gatit. Cerinte: persoana foarte bine cunoscatoare de limba rusa, curata, constiincioasa. Salariu: negociabil.

- Menajera, luni-vineri 8h/zi, zona Cotroceni. Atributii: curatenie, calcat, spalat, gatit. Cerinte: experienta, persoana de incredere, harnica, curata, gospodina, nefumatoare, varsta max 49 ani. Salariu: 1500 RON.


- Ingrijire batrana cu accident vascular cerebral, zona centrala, program 10h/zi. Salariu: 1200 RON.

- Ingrijire batran, intern partial deplasabil, zona Ion Mihalache. Salariu: 1000 lei.

- Ingrijire batran, intern cu un picior amputat, zona Stefan cel Mare, 2 weekend-uri libere/luna. Salariu: 1500 RON.Avantajele parteneriatului cu noi - Oferta noastra

- Acces la locuri de munca de bona / menajera / ingrijire batrani cu salarii avantajoase

- Gratuitate
La noi veti beneficia de gasirea unui loc de munca de bona / menajera / ingrijire batrani gratuit, fara costuri, FARA NICI UN FEL DE COMISIOANE, nici la inceputul activitatii, nici dupa o luna de munca, niciodata.

- Respect
La noi veti beneficia intotdeauna de cel mai bun tratament posibil. Noi consideram ca este natural sa apreciem fiinta umana in sine si sa respectam Omul din fiecare dintre noi. Asadar la noi veti gasi in primul rand respect.

- Ajutor
poza angajare bona, menajera Rapiditate in gasirea unui loc de munca de bona / menajera / ingrijire batrani;

Proceduri simplificate, fara nici o cerinta in plus fata de cele strict ale angajatorului;

Selectie a ofertelor de munca de bona / menajera / ingrijire batrani in functie de cerintele si dorintele dumneavoastra. Noi va ajutam sa va selectati familia potrivita pentru dumneavoastra.

Veti beneficia de suportul si de implicarea noastra in relationarea cu familia si in desfasurarea activitatii in familie si dupa acceptarea pozitiei in familie.
Cerintele noastre

Noi nu va solicitam nici un fel de comisioane pentru faptul ca va ajutam sa va gasiti un loc de munca de bona / menajera / ingrijire batrani pe masura dorintelor dumneavoastra dar in schimbul acestui ajutor va cerem:

- sa dati dovada de seriozitate;

- sa puteti oferi maturitate, experienta de viata, putere de munca;

- sa aveti cerinte realiste, la nivelul ofertelor de locuri de munca de personal casnic (bona / menajera / ingrijire batrani);

- sa fiti intr-adevar interesata de un post de munca pe termen lung in domeniul personalului casnic (de bona / menajera / ingrijire batrani).In cazul in care puteti indeplini aceste cerinte va asteptam sa ne contactati.Formular de contact

Nume, Prenume:
E-mail:
Telefon:
Zona/Adresa:
Varsta Dv.:
Locuri de munca anterioare:
Program de lucru dorit:
Postul dorit:

Angajare pe posturi de bona, menajera, ingrijire batrani-bolnavi la domiciliu


Sperantele pot deveni realitate!


Accesati si site-ul de recrutare personal casnic WWW.BonaMenajBatrani.ro - Prima solutie in recrutarea pentru posturi de bona, menajera, ingrijire batrani.ACCEDA ESTE O FIRMA ACREDITATA CA FURNIZOR DE SERVICII DE MEDIERE A MUNCII PE PIATA INTERNA.

Pagina de start | Despre noi | Babysitting | Menaj | Ingrijire varstnici | Oferta | Oportunitati angajare | Contact | Protectia datelor

© 2006-2012. Toate drepturile rezervate. Bona babysitter-babysitting Menajera Ingrijire batrani (ingrijire varstnici) la domiciliu. Oportunitati de angajare, Bucuresti.

Parteneri: BonaMenajBatrani.ro - Prima solutie in recrutarea de candidati pentru posturi de bona, menajera, ingrijire batrani la domiciliu.

start bona, menajera, ingrijire batrani contact bona, menajera, ingrijire batrani